Kamarádi s Iron Dogs nás zvou na vyjížďku


Výjížďka po Severních Čechách a těsně přilehlé zemi.
Sraz zájemců 7. 7. 2012 u benzínky LUKOIL na Střekově v Ústí nad Labem. Odjezd z tohoto místa bude v 9:00 hod na trasu Chabařovice, Přestanov, Krupka, Dubí, Cínovec. Na Cínovci jsou tři čerpací stanice, takže každý si vybere, kde doplní nádrž. V příhraničním pásmu, kam bude vyjížďka pokračovat už žádná další možnost tankování není. Další pokračování trasy Moldava (přejezd do Německa), po hřebeni Krušných hor do Cammerswalde. Zde si prohlédneme letecké minimuzeum, případně dáme kávu, wurst, nebo něco. Pokračování směrem na Český Jiřetín (jsme zpět v Česku) a k vodnímu dílu Fláje. Kdo tady bude chtít jíst, musí použít vlastních zásob, protože zde žádné občerstvení není. Po prohlídce budeme pokračovat na Osek, Duchcov (exkurze do cukrárny), Bílina, Teplice, Ústí nad Labem. Časově je počítáno s celým dnem, předpokládané finanční náklady 3-10 EUR, délka trasy podle mapy cca 150km. Trasu vymyslel a povede nás Piny.


Toto byla nabídka Miloše a Jarky z Iron Dogs kterou dali naším členům.

Jak tato vyjížďka, která byla součástí akce " Sejdeme se u Děčína pořádané od 1.7. do 8.7. 2012, dopadla, se můžete dočíst v reportáži na stránkách Iron Dogs. 

A zde je ještě pohled na tuto akci od Jirky Bašného, který už také dovršil náš věk a tak se přijel podívat co jsme to za partu. Jirka je  velký cestovatel a také externí redaktor ČMN a má v těchto motorkářských novinách  rubriku " Poznáváme Česko "
Jirka vložil jeho článek i do magazinu Motoroute
 



Žádné komentáře:

Okomentovat