7.6.2014 - Sraz ve Skalici

 

Takto se to plánovalo na našich stránkách.

7.6.2014 - minisrázek ve Skalici u Hradce Králové 

V sobotu 7.června 2014 se koná II. mini-srázek motocyklů HD i dalších značek a motocyklových veteránů v hospůdce U Karásků ve Skalicu u Hradce Králové.
      Příjezd do místa konání v době od 10 do 12 hod. Na místě přehlídka strojů a občerstvení v místní hospůdce. Předpokládají se speciality na grilu za lidové ceny.
Do Skalice přijedou 2 zástupci firmy a umožní v rámci prezentace ZDARMA samostatnou zkušební jízdu na nových modelech motocyklů Harley-Davidson. Aby byl prostor, tak tato "předváděčka" by byla v době od cca 10 do 14 hod., nežli odjedeme na spanilou jízdu do Kuksu.
       Kolem 13,30 hod. odjezd na "Spanilou jízdu" spolu s pardubickým klubem HAD po trase: Smiřice, Jaroměř, Kuks (prohládka soch a návštěva Historického car muzea), Josefov-pevnostní šance, Vlkov, Hubíles, Číbuz, Skalice - cca 45 km.
      Veteráni budou mít kratší trasu: Černilov, Slatina, Pouchov, Rusek - cca 15 km.
Možnost stanování /na základě přihlášek/ na ploše u hospůdky. Večerní posezení při hudbě.  Vše ovlivní počasí.


Na účastníky se těší majitelé hospůdky, manželé Karáskovi a organizační vedoucí - šéfíček.

Takto to zhodnotil šéfíček po skončení akce

Díky všem za účast na srázku!Především vzorně organizované pardubické partě HAD a jejím "sršňům"! Sjeli se motorkáři všech věkových skupin, pro mnohé to byl první sraz. Trocha čísel: 149 motorek, cca 250 účastníků - motorkářů a obdivovatelů, 106 motorek na "spanilé jízdě" do Kuksu /mnozí museli odjet domů, několik si upravilo program podle svého, což nikterak nevadilo. Naopak, bylo víc místa a zmenšil se nápor na občerstvení.Pzn: prase na rožni se opéká několik hodin, postupně se ořezává a proto není v jednom okamžiku všechno maso hotové, jako nějaký plátek. Škoda jen, že už v 16 hod. po vyjížďce v místě srazu, nebyli na vyhodnocení, jak na srazech bývá zvykem: nejstarší účastník a účastník z nejvzdálenějšího místa . Ceny v hodnotě cca 1000 Kč věnoval sponzor fy. PRO-GEEEN Hradec Králové./. Motorkářů nad 60 let přijelo 50 členů.
Odměnou pro vytrvalce, kteří zůstali až do rána, byla v neděli snídaně "pod ořechem" v Číbuzi 

 

Z fotek jsem se pokusil dát dohromady seznam účastníků.

 

AlenaHD, biker.all, Bigbel, BobyShrekOLD, dědazdenda, divoch60, ElCid, EMI111, esvéčko, Fanda, Fí-ďas, Fik52 s Jiřinkou, Fíra, hana15, Hrabě-poky se Sašou, Irena.iris, IronIra, izidorkulič, Jaryci, Jindra47, JISOSO, Kája51 s Janinou, KarelHD, Kareš, Kavec47, lachtan123, Makája01, Máry48, Michaelhd, miko, Milamoto, Míra44, Mirek42, Nudle, oldmar, Pavelmazel, petasek s Ivou, Ráček, saporo, Slon Petr, šéfíček, vaky, Jirka Vaniš, 

 

Fotky z tohoto srazu

 

kavec47

 

dědazdenda

 

lachtan123 

 

Máry48

 


Žádné komentáře:

Okomentovat