4. sraz - chata Lesanka - 28.8. - 30.8.2015



Loňské naše setkání na Lesance se povedlo a tak Bronko naplánoval letos ve stejném termínu druhý ročník. V chatě je jen 55 míst a tak byla kapacita rychle naplněna a proto se 5 zájemců o toto setkání muselo ubytovat v blízkém okolí.

Na tento sraz přijelo celkem 65 účastníků.

Alone, atlan, belinda, Bodlina1949, boruli, Bronko s Vendulkou, dedazdenda, dědkulín, džeff, Fí-ďas, Fik52 s Jiřkou, Fíra, hana15, JanekAkvarista s Hankou, jahanka s Hankou, Jaruš52, Jaryci, JiB, Káňa140, Kareš, lachtan123, Lamaya s Aničkou, L_u_l_u, maratonec, Medy2, Milamoto, Míra44, motokapr s Jitkou, Neep, Opida s Lubou, petasek s Ivou, Phil_Marlowe s Lianou, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, šobul1 s Helenkou, vaky, Viragodědek se Zdeňkou, Votec s Miládkou, zajicjedna, zajíctři, 


Mimo Lesanku bydleli:

Gedžitka, Jirka16 s Radkou, macgyver, starýučitel, 

Přijeli se na nás podívat:


chemiknakolech, kovátko, kutil1, Pavel-VFR800, Šabik, školník,



Loni jsme měli na Lesance v pátek a v sobotu krásné počasí a pořádně jsme zmokli až v neděli po cestě domů. Na letošek nám Bronko slíbil, že nezmokneme a povedlo se mu to. Pár kapek spadlo jen v pátek při cestě na Lesanku.

Díky mé nešikovnosti jsem si přivodil zlomeninu ruky a tak jsem na tento sraz musel jel se Zdeňkou autem.
Páteční odpoledne probíhalo jako vždy. Členové se postupně sjížděli a po přivítání a ubytování se scházeli před chatou pod slunečníky. Přijeli také nováčkové Gedžitka a L_u_l_u 





Po dobré večeři pro nás Bronko domluvil amatérskou county skupinu, která přispěla k dobré náladě nás všech při večerní m posezení. 


Servírka Votcem zvaná „ Lesanka „ nás se stálým úsměvem  vzorně obsluhovala a opravdu se hodně naběhala. Mirek jí za nás všechny pěkně poděkoval. 

 
I další děkovali.

Její kolegyně s manželem motorkářem jí pomáhala a vše jistila stále usměvavá paní majitelka Lenka Černá.
  
Sedělo se ve skupinkách. Někdo seděl venku před chatou, někdo na verandě a někdo v restauraci.


Ráno nás vítalo sluníčko a to byla předzvěst toho, že na vyjížďku, kterou nám Bronko  naplánoval na hrad Loket nám bude počasí přát. Na vyjížďku přijel ještě kovátko, chemiknakolech, kutil1 a školník. 


 Před odjezdem došlo na tradiční společné focení. Fotku dodal Jib.


 Odjíždí se na vyjížďku.



 Bronko domluvil parkování motorek hned pod hradem a to účastníci ocenili.


Já autem parkoval na parkovišti na kraji města a museli jsme ten kousek na hrad dojít. 


Více fotek v odkazech.

Po prohlídce hradu se členové přemístili do města, aby si našli místo v restauracích a dali si něco k obědu.



Před naplánovaným odjezdem bylo ještě dost času a tak jsme si stihli prohlédnout krásně Loketské náměstí a i cukrárnu jsme stihli.




Druhou zastávkou sobotní vyjížďky byl Novorolský rybník, kde se zájemci mohli vykoupat.



Já se Zdeňkou jsme koupání vynechali a s Lokte jeli rovnou na Lesanku. Před večeří jsme zase všichni poseděli před chatou a na verandě.


Přijel se na nás také podívat Pavel_VFR800 a odjížděl až za tmy. Sobotní posezení po večeři bylo, jak už to bývá, méně bouřlivé a chodilo se spát dříve jak v pátek.

V neděli ráno opět krásně slunečno, balilo se a po snídani jsme se postupně loučili a rozjížděli se k domovu. Jako první odjížděli  Neep s Jaruškou, kteří to měli nejdál a loučili se a odjížděli další a další. Také já se Zdeňkou jsme se vydali směr Ústí. Bylo krásně a tak jsme to do Chomutova vzali po kopcích.

Toto setkáni bylo opět kladně hodnoceno a tak jsme se při loučení s paní majitelkou dohodli, že by jsme si to mohli příští rok zopakovat. Tak to na příští rok dám do „ Návrhů na srazy „ a uvidíme, jaký bude zájem.

Ještě jednou děkuji Bronkovi za zajištění sobotního programu a celému osazenstvu Lesanky za vzornou péči.

Toto hodnocení spáchal tajemník Virágodědek
 

Fotky a videa od účastníků

dědazdenda


Viragodědek


Jaruš52

Žádné komentáře:

Okomentovat