5. sraz - kemp Dolce - 25.9. - 27.9.2015


Jak už se stalo zvykem, tak napsat pár řádků o tomto srazu je zase na mě.


Předpověď počasí na víkend, kdy se konalo již druhé setkání na počest našeho předsedy Václava, který bohužel už není mezi námi slibovala, že si užijeme slunečné dny.

Já s baťůžkem jsem i na tento sraz bohužel odjížděl autem. Zlomená ruka není v pořádku a tak nám nic jiného nezbývalo. Po příjezdu do kempu a ubytování jsme šli do „ kiosku „ pozdravit kamarády, kteří byli rychlejší a už se občerstvovali.








Účastníci se postupně sjížděli a konečný počet těch co se setkání zúčastnili, byl nakonec 79.



Alone, belinda, Bigbel, biker.all, BobyShrekOLD, Bodlina1949 s kamarádem, Bronko s Vendulkou, BUSHMANN, dědazdenda, Denyn s Bohuškou, džeff, Endy58, Fajc, Farmer20, Fí-ďas, Fik52 s Jiřkou, Fíra, Goodmen60, hana15, Hrabě-poky, Irena.iris, izidorkulič, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, japepánek, Jarda s Úpice, jahanka s Hankou, Jindra47, JISOSO, Jurabrno, JVK, Káňa140, lachtan123, Lamaya s Aničkou, leo1200, Makája01, Maroš57 s Pavlou, Medy2, Méťa47, miko, Míra44, Mirátko, motodědekMilan s Majkou, motodědekMíra, MotodědekTonda, Nero, pája47, petasek, Pete45, Phil-Marlowe, Ráček s Jájou, rajdak51, sanyťák, saporo, spacírek47, skyair s Aničkou, střelec, vaky, Viragodědek se Zdeňkou, zajicjedna, 44822Tom se Zdeňkou, Dvořákovi František a Míla, Kalvoda Miloslav, Šimkovi Josef a Jana 
Tento sraz byl pro nás trochu tajuplný. Do pátečního večera jsme totiž nevěděli, co pro nás organizátoři bratři Krejčíkové připravili na sobotní den. Co se bude dít, jsme se dozvěděli až po večeři, kdy Roman a Libor přijeli a seznámili nás s jejich plánem. A byla to pro nás změna. Většinou jezdíme pod vedením organizátora srazu v sobotu na společnou vyjížďku za nějakým cílem a společným posezením u oběda ale tentokrát to bylo jinak. Chlapci nám přivezli 4 mapy s různě dlouhými trasami a nechali to na členech, aby si některou vybraly a sami se s výletem popasovali. Jsme přeci velcí kluci. Za to jsme měli na večer slíbený gulášek ze dvou beránků, špekáčky na opékání a navrch kamaráda s kytarou, který by měl přispět k dobré večerní zábavě.
Páteční večer pokračoval tak, jak to na našich srazech bývá. Při dobrém pití se probíralo všechno možné  a jak na nás postupně doléhala únava, tak jsme se rozcházeli do svých chatek.

Sobotní ráno nás uvítalo chladným, ale slunečným počasím. Máme v našich řadách otužilce a tak jsem ho musel vyfotit.






Po snídani před vyjížďkou ještě proběhlo tradiční společné focení.

 


Po vyfocení postupně skupinky vyjížděly na naplánované vyjížďky. Jedna z našich členek před odjezdem využila startovacích kabelů, které jsem měl v autě a tak jsem byl trochu užitečný.





Kde kdo jezdil přesně nevím, ale myslím, že si to všichni užili. Do kempu se výletníci vraceli postupně podle toho, jakou si zvolili trasu. Nejdelší naplánovaná trasa měla asi 170 km ale ti co přijeli do kempu poslední měli na tachometrech skoro 230 km.

Já se Zdenou jsem si udělal výlet autem do Jánských lázní a vyjeli si lanovkou na Černou horu.


I sobotní odpoledne si členové krátili čas do večeře v „ kiosku „ 




 
kochali se pohledem po okolí.

 
Po dobré večeři se dostavili bratři Krejčíkové se slíbeným guláškem, buřty a kytaristou. Před volnou zábavou jsme si při promítání fotek ze začátků našeho spolku připomněli časy, kdy s námi ještě jezdil náš předseda Václav Krejčík.


Po promítání byla zase volná zábava ke které přispěla konzumace výborného guláše a kytarista hrál známé písničky 


a pod jídelnou hořel oheň, kde si zájemci opékali výborné špekáčky. Čas rychle utíkal a tento druhý večer jsme většinou kvůli únavě končili dříve jak v pátek.



I v neděli ráno opět svítilo sluníčko a zase to vypadalo na pěkný den. A tak byla škoda, že jsme se po bufetové snídani postupně loučili a rozjížděli do svých domovů. Prožili jsme hezký víkend, setkali se se starými ale i s novými kamarády, zavzpomínali na Václava a dohodli se, že se za rok opět setkáme na už třetím ročníku tohoto setkání.

Virágodědek 

A ještě krátké zhodnocení od Makáji01


Ahoj Petře určitě víš, že jsme využili možnosti zvolit si vyjížďku podle svého zájmu, stejně jako loni jsme se svěřili Endymu, ten nás zavedl do Polska, do nově otevřené rybí restaurace v jedné malé vesnici. Bylo to moc fajn a navíc nás ještě pozval domů na kafe a tak mu prosím v hodnocení srazu za nás, co se o nás postaral moc poděkuj. Ukázal nám typ i na možnou vyjížďku v příštím roce a podle toho musí být všem jasné, že se nám sraz líbil, hodnotíme snahu synátorů Vendy je od nich hezké, že zajistí místo, stravování (dokonce i z jeich vlastních prostředků), letos byla i hudba, vzali tvoji připomínku na přesunutí hlavního programu na pátek, takže z toho vyplývá, že pokud budeme zdraví plánujeme příští rok jet do Dolců zase. Zdravím Marie
 
Odkazy na fotky a videa účastníků.

Virágodědek

miko

Pete45

dědazdenda

BUSHMANN

Makája01 

Žádné komentáře:

Okomentovat