Návrhy na srazy a výlety v roce 2016


EČTĚTE SI ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO ÚČASTNÍKY VYJÍŽDĚK NA NAŠICH SRAZECH 

   

Vážení přátelé.

 Už dnes můžeme říct, že máme na sezónu 2016 zamluveno několik termínů na srazy a tak je zde opět složka " Návrhy na  srazy a výlety v roce 2016 " kam budu vkládat vaše návrhy, které mi pošlete.

 

Pro ty , kteří nejsou tak zdatní při práci na PC je zde návod jak přidat komentář při hlášení se na jednotlivé akce.

Pod oknem pro napsání komentáře je třeba vyplnit " komentovat jako ". Po rozbalení nabídky můžete použít nabídku " anonymní " ( potom je třeba se do příspěvku podepsat jménem nebo nickem ) nebo použít " Název/adresa URL ". Po kliknutí na " Název/adresa URL se otevře okno kde do horního řádku napíšete jméno nebo nick. Do spodního řádku se nemusí vyplňovat nic. Pak dát " pokračovat ".
Pokud bude někdo mít problém s napsáním komentáře , tak je možno se přihlásit na akce na můj email PetrRehberger@seznam.cz

Ještě jedena poznámka
Pokud se na srazy budou hlásit kamarádi členů a naši přiznivci tak nebudou mít místa jistá. Ubytování dostanou jen v případě, že nebude naplněna celá kapacita našimi členy. Budu je vždy psát jako náhradníky. 



Srazy:


 

Výlety:
 

Prosím komentáře vkládejte k jednotlivým srazům, ne na tuto stránku. Až bude návrhů více, tak ať víme, ke kterému srazu komentář platí. 

 

Odkaz na mapu s místy navržených srazů.


Žádné komentáře:

Okomentovat