1.5.2016 - setkání U Hrabětů


Hrabě-poky pozval naše členy do Českého Brodu.


Milé dámy motorkářky, páni motorkáři nad 60
 
Vyhlašuji setkání na neděli 1.5.2016, kdy se zde koná Okruh českobrodský Je to veteránský sraz aut i motorek, jehož historie se píše od r.1934. Kdo by měl zájem, může se se svým veteránem na výše uvedené adrese přihlásit na závod. Kdo by se chtěl jen podívat, zajede ke mě, zaparkuje a může se jít dívat. Pro Vás je parkování ve dvoře hospody bez obav, stroje budou celý den pod dohledem. Restaurace bude otevřena jen pro motorkáře nad 60. Pochopitelně se zde dá snídat, svačit, pokecat, poobědvat i popít. Potom otevřeno pro všechny až do času odjezdu. Myslím, že by se Vám tento den mohl opravdu líbit.
Hrabě-poky


Této akci přálo i počasí a tak účast byla velice slušná. Láďovo pozvání využili tito naši členové a příznivci.

Alone s kamarádem a synem s přítelkyní, Bigbel, blaubod, dědazdenda, divoch60, Doltonolda, Domi.1, esvéčko, Fik52, Hrabě-poky se Sašou, JanekAkvarista, JankaK, Jarys55, Jobik se synem, Káňa140, KarelHD, Kareš, Kavec47, Maroš57, Marvan13, Michaelhd, oldmar, Opida s kamarádkou Janou, pája47, Pavel.busa.čopr, Pavelmazel, petasek s Ivou, Pete45, Ruda53, sanyťák, samotář47, saporo, Six52, škorpion s Vlastou, Slon Petr, šéfíček, šobul1 s Helenkou, štěmínek, vaky, vendis51, Viragodědek, WEN52, zajicjedna, ZURBIS, 

Dopočítal jsem se na počet 53 


Láďovi děkujeme za vlídné přijetí a možnost se občerstvit.
Využili jsme možnost se pokochat pohledem na spoustu veteránů, popovídali jsme si, poznali se s novými členy no prostě jsme si užili pěknou neděli.

Virágodědek

Odkazy na fotky a videa našich členů. 

WEN52

Pete45

Kavec47 

dědazdenda  

Virágodědek

Žádné komentáře:

Okomentovat