25.5.2016 - exkurze do TPCA Kolín


Pozvánka na exkurzi
Kamarádi a kamarádky, Polabská větev si Vás dovoluje pozvat na exkurzi do automobilky TPCA Kolín. Exkurze se koná ve středu 25.5.2016. Začátek je v 10:30 hod a exkurze trvá cca 2 hodiny. Potom bychom odjeli na společný oběd do motorestu ve Vlkově pod Oškobrhem a pak podle počasí, chuti a nálady účastníků se můžeme projet po okolí a dát si kávu nebo zmrzlinu třeba v Bobnicích. 
Návštěva TPCA je pouze pro skupiny, kde je max. 36 osob, je to dáno počtem míst ve vláčku, který vozí návštěvníky po podniku. Podle propozic je třeba přihlásit se na recepci 10 minut před začátkem exkurze, sejdeme se v 10:10 na příjezdové cestě mezi kruhákem a areálem automobilky a přejedeme společně na parkoviště. S případnými dalšími podrobnostmi Vás včas seznámím.

Václav WEN52

Takto pozval Václav zájemce o návštěvu automobilky.
A takto to Václav zhodnotil.


    I když to ráno vypadalo všelijak, počasí nám  přálo. V Kolíně se nás sešlo docela dost. Prohlídka továrny byla i díky průvodcům zajímavá. Po ukončení exkurze nás část odjela na oběd do Vlkova někdo jel domů, někdo do Českého Brodu.
  
to akce se zůčastnili:

Bigbel, blaubod, dědazdenda, dědkulín, Endy58, Hrabě-poky, izidorkulič, JanekAkvarista, Jaryci, jikrun, Josef_GS_1200, Kavec47, Lamaya s Aničkou, Manysek, Maroš57, Marvan13, Méťa47, miko, Milamoto, Oldakom, pája47, petasek, Ruda53, sanyťák, saporo, Six52, střelec, šéfíček, vaky, WEN52, zajicjedna, zajíctři,   

Seznam jsem dělal s fotek a tak jsem snad uvedl všechny.



Odkaz na fotky a videa účastníků

kavec47

WEN52
 

Žádné komentáře:

Okomentovat