10. - 12.6.2016 - setkání " Motorkářů v jedné stopě "



Míla a František Dvořákovi pozvali zájemce z našeho spolku na jejich sraz.

Dne 1O. - 12.6.2O16 se konal sraz ,,Motorkářů v jedné stopě Kostelec nad Orlicí,,. Tentokrát to bylo v LT Železničář v Potštejně (je to asi 8km od Kostelce směr na Ústí n.O.). Ubytování bylo v chatičkách, stravování zajištěno v jídelně.

Na tomto srazu jsem nebyl a tak o tom nemůžu nic napsat. Pokud mi někdo s těch co se srazu zůčastnili pošlou pár řádků o tom jak to probíhalo, tak to zde můžu vložit. 



S fotek jsem se pokusil dát dohromady seznam našich členů, kteří se této akce zůčastnili. Podařili se mi identifikovat tyto členy.   

Covboj, Endy58, Irena.iris, JardaSku s Kristinkou, Lamaya s Aničkou, Manysek, Maroš57, Méťa47, miko, motodědekGustik s Magdou, pája47, spacirek47, zajíctři,


Odkaz na fotky.

2 komentáře:

  1. Ahoj,zúčastnili jsme se taky na tomto srazu. Byl to pro nás první sraz, na kterém jsme kdy byli a jsme z něj nadšeni.Chceme moc poděkovat organizátorům této akce, která se moc povedla. A taky chceme pozdravovat všechny kamarády, se kterými jsme se tam seznámili.
    JardaSku a Kikina

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Všem,sraz se konal v nádherné přírodě u řeky Divoké Orlice.Sešlo se nás tam opravdu hodně a nikdo nezlobil :-D Spalo se v chatičkách kde se konají tábory pro děti a kdo je rozmazlen a potrpí si na pořádnou postel má smůlu. :-)
    Vyjížďka(procházka :-D ),zábava,soutěže,občerstvení,prasátko nemělo chybu a také se popilo a tancovalo,no prostě super sraz.
    Iris

    OdpovědětVymazat