8. - 11.9.2016 - Dvouetapové setkání na jižní Moravě


Sraz, který pro nás naplánoval Jurabrno na druhý zářijový víkend se ne z jeho viny nakonec konal na dvě etapy.


Původně mělo toto setkání začínat v sobotu na Masarykově okruhu v Brně půlhodinovou projížďkou a potom se mělo přejet do Bořetic do ABsklípky, kde jsme měli tento sraz ukončit. Na tento atraktivně sestavený program se přihlásila velká spousta našich členů. Projet se na okruhu a zakončit setkání ve sklípku bylo velice lákavé.

Ale ne vždy se vše podaří tak jak je naplánováno a to byl také případ tohoto setkání. Přišla zpráva s okruhu, že v sobotu na okruh nemůžeme a náhradní termín je ve čtvrtek. Tato zpráva byla pro velkou část přihlášených důvodem se s tohoto srazu odhlásit. Nevyhovovalo jim toto rozdělení.

První etapy setkání na okruhu se ve čtvrtek 8.9.2016 zúčastnili :

belinda, dědaStanda, dědkulín, Jirnys, Jurabrno, Laďa s Helenkou, Lamaya, Leo1200, motodědekMilan s Majkou, Neep s Jaruš52, PadlýAnděl, spacírek47, 44822Tom se Zdeňkou


Odkaz na fotky účastníků:

Leo1200

Jaruš52
 

Druhá etapa v ABsklípku začala v sobotu 10.9.2016 v 16.00 ubytováním na hřišti v Bořeticích.




Tam byly také zaparkované motorky a do sklípku se muselo dojít pěšky. Nebylo to daleko, ale cesta zpět v noci po pár skleničkách by mohla být náročná.

Setkání ve sklípku se zůčastnili:

belinda, Bronko, ĎáblíkPadlýho, Denyn s Bohuškou, Domi.1, Jaruš52, Jirnys, Jurabrno, Lamaya, Neep, PadlýAnděl, samotář47, Viragodědek se Zdeňkou 

Na kukačku přijeli Laďa a motodedek


V přístavku nad sklípkem jsme měli rezervovaný stůl pro celou naší partu a jídla a pití co kdo snesl. 



V rámci programu jsme měli degustaci s výkladem syna majitele, která se konala v prostorách vinného sklepa. 



K poslechu i tanci hrála cimbálovka a všichni se dobře bavili.



Zpět na ubytování jsme odcházeli postupně a ti poslední přišli dost dlouho po půlnoci. Ráno jsme se museli ještě jednou vrátit do sklípku na snídani a také zaplatit domluvenou útratu.

Po snídani jsme se opět prošli do místa ubytování, kde jsme se postupně loučili a rozjížděli do svých domovů.

Myslím si, že i když účast na této druhá etapě nebyla tak velká jak jsme na srazech zvyklí tak se to všem líbilo a byli spokojení.

Poděkování patří Jurovi za zorganizování této akce a je jen škoda, že se to nepovedlo úplně tak, jak to měl naplánované.

Odkaz na fotky:

Jaruš52

Virágodědek 


1 komentář:

  1. Také děkuji Jurovi za uspořádání srazu v této lokalitě, jen tam mohli trochu méně přikládat pod sluníčko - člověk by padnul vedrem. :o))))) I přes poměrně nízkou účast jsme si užili příjemný víkend. Pravda, z okolí jsme moc neviděli, taky kdo by dobrovolně lezl na motorku ve 29 C... ale mají tam ve vedlejší vesničce - Němčičky se to myslím jmenuje - moc pěkné koupaliště, kdo by se tam někdy někdo motal napříště...

    OdpovědětVymazat