23.6. - 25.6.2017 - Sraz v penzionu Mlýn




Po čtyřech letech pro nás motodedek z Valtic uspořádal druhý ročník v penzionu Mlýn v Sedleci. První ročník byl super a tak jsem se divil, že o letošní setkání nebyl moc velký zájem.
Zde je seznam těch co si to letos užili.


AP53, areduk, belinda, BUSHMANN, ĎáblíkPadlýho, dědkulín, Denyn s Bohuškou, Domi.1, Fik52 s Jiřkou, jahanka s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, Jindrix s Hankou, Jurabrno, Kája51, Káňa140, Kareš, Lamaya s Aničkou, lelusek, Manysek, Méťa47, motodedek, PadlýAnděl, Pete45, Phil­_Marlowe, samotář47, vaky, zajicjedna 

Nečlen Stanislav Holec

Návštěva: Neep s Jaruš52, Dědoušek, Bochník50 s Alčou, Laďa s Helenkou
 

 

JanekAkvarista napsal
Ještě jednou děkujeme Motodědkovi Vladimírovi za výborně připravený víkendový sraz. Ubytování, jídlo, pití a vyjížďka (s uzavřením křižovatek), která byla hodně zajímavá - to vše bylo bezvadné. Na závěr přednáška o pěstování, výrobě vína a následná degustace se všem líbila.

  
Pete45 napsal
Sedlec Mlýn byl velice povedený sraz. V pátek večer probíhal jako normálně, všichni si povídali, pohodička. V sobotu byla vyjížďka přes Mikulov do Pavlova, kde jsme navštívili zajímavý Archeopark. Expozice byla pěkná a poučná. Pak jsme jeli přes Lednici do Valtic, kde jsme se udělali společnou fotku na schodech před zámkem. Málem jsme do svých řad přibrali dvě "kočičky", které si nám pro focení dokonce lehly k nohám. Dali jsme si v přilehlé kavárně kafíčko a pokračovali jsme k valtické Kolonádě, kde jsme měli povolení vyjet až přímo k objektu. Zase jsme se společně vyfotili, někteří vyšli nahoru, byl překrásný výhled. Pak jsme sjeli zpět do Valtic a navštívili Křížový sklep s výkladem. Bylo to moc zajímavé.
V podvečer nás v Mlýně čekal someliér, dal nám ochutnat různá moravská vína, vše s výkladem. Docela stoupalo do hlavy...
V oba večery zaútočili kolem 21.30 komáři, takže pak se každý schoval, kde uměl. Ale náladě to rozhodně neubralo.
Motodědek Vladimír měl akci skvěle zorganizovanou, jak návštěvy zajímavých míst, tak i bezpečnou a na křižovatkách zajištěnou jízdu, i povolení vjet až k zámku a na Kolonádu. Škoda, že někteří přihlášení se na poslední chvíli odhlašovali nebo se neodhlásili vůbec a nedostalo se tak na jiné, kteří by byli rádi přijeli, kdyby to věděli včas.
Těšíme se na další podobnou akci. Pete45 a Jank

 
Vaky napsal
Díky motodědkovi za krásné 3 dny v Sedlci! Jídlo, pití , organizace a nádherná vyjížďka nemělo chybu.

Děkujeme motodědkovi za překrásný víkend Jiřka a Jirka Fík52

Musím souhlasit s hodnocením, že to byl velmi vydařený sraz. Jako "nováčci" jsme se cítili opravdu fantasticky. Potkat takovou super partu se hned tak někomu nepodaří. Takže díky všem a těšíme se na další společné akce. Jindrix a Hanka z Kroměříže.

Více na: http://www.motorkari.cz/tema/?t=49447&pgr=1128#goto9409315
Copyright © Motorkari.cz

Musím souhlasit s hodnocením, že to byl velmi vydařený sraz. Jako "nováčci" jsme se cítili opravdu fantasticky. Potkat takovou super partu se hned tak někomu nepodaří. Takže díky všem a těšíme se na další společné akce. Jindrix a Hanka z Kroměříže. 

Fotky od účastníků:


Samotář47

Jaruš52

jahanka

Pete45

Video 3

Žádné komentáře:

Okomentovat